Modele flokesh per nuse 2018

Modele flokesh per nuse 2018

2017 Ishte viti i flokëve të çmendur.. Ngjyra pastel, Trendi i njëbrirëshit, xixave dhe flokëve me reflekse nga më të çuditshmet! Në Prag të 2018 duhet të mendojmë për tendencat e Reja, ndaj Living përmbledh më poshtë 5 Modelet e flokëve, pas të cilave do të dashurohemi të gjithë! Burimi: MarieClaireFlokët e gjatë Bjonde e akulltDo u Themi lamtumirë toneve të ngrohta të bjondes, PASI tonalitetet f ftohta do të jenë Trend II Vitit 2018. Frymëzuar nga Guri i syrit të tigrit, një përzierje e së artës me të kaftën, duket se këto nuanca do të jenë Mjaft të pëlqyera Edhe për flokët! Baza e çokollatës me fija yurashki do të jetë sërisht një lyerje që do të pëlqehet Edhe vitin e ardhshëm. Ndryshojeni imazhin tuaj me intervenime të thjeshta të frizurës, të cilën Mund ta bëni vetë në shtëpi! Flokët e krehura PRAPA dhe të stiluara pas kokës Përparësia e flokëve të gjatë është për shkak që lehtë Mund t`i bëjmë më shumë frizura dhe çdo ditë të ndryshojmë pamjen tonë, transmeton telegrafi. Por, jemi të Sigurt që Edhe Ju vetë do të keni shumë IDE të Reja Kur t`i shikoni propozimet e SAJ… Blogerja Kreative, Asksash, ka pasur – As më Pak e As më shumë – se Afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të SAJ për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë..

אין תגובות

מצטער, טופס התגובה סגור בשלב זה.